| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

Peggy_Brown pisze:Dla mnie zauważyłam, że nie ma czegoś takiego jak nierealne "marzenia".

Jak widać są...Peggy_Brown pisze:Marząc o udziałach Nokii, to też bym uznała, że to nierealne. Chociaż nigdy nie wiesz... Może mężuś z udziałami się trafi![]()
A wtedy pokocham go podwójnie 

MaterialistkaTrisHka pisze:ObyA wtedy pokocham go podwójnie
Moja krew
Są w zależności od tego, kto jak podchodzi do tych marzeń. Ja na swoim przykładzie powiedziałam tylko, że nie mam takich. Bo nic dobrego nie wniosą do mnie skoro się nie spełnią.TrisHka pisze:Peggy_Brown, tak, ale temat jest o tym czy jest coś takiego jak nierealne marzeniaJak widać są...

Peggy_Brown pisze:MaterialistkaMoja krew
![]()
Po prostu będzie więcej do kochania
Peggy_Brown pisze:Są w zależności od tego, kto jak podchodzi do tych marzeń. Ja na swoim przykładzie powiedziałam tylko, że nie mam takich. Bo nic dobrego nie wniosą do mnie skoro się nie spełnią.

mąż i udziałyTrisHka pisze:Ależ skądżePo prostu będzie więcej do kochania
dokładnie. Dlatego ja nie lubię słowa "marzyć" bo to jest bujanie w obłokach. Ale wiem, masz podobnie.TrisHka pisze:Dlatego własnie lepiej nie marzyć, tylko mieć cele i dążyć do ich realizacji. Bo takie 'uh,ah' to tylko bujanie w obłokach i nic poza tym. Brać los w swoje ręce i próbować

Peggy_Brown pisze:mąż i udziały![]()
Peggy_Brown pisze:Cele są fajne. I nie ma że są nierealne.
![Kwadratowy :]](http://nasze-marzenia.eu/images/smilies/splash.gif)

Nie muszą. Ale później jak się obudzą wyjdzie wszystko co i jak.TrisHka pisze:Cele są realne. Marzenia są dobre dla dzieci, co to mogą sobie pomarzyć o złotych górach, a nie dla ludzi starszych, którzy muszą (czy tego chcą czy nie!) twardo stąpać po ziemi.

Chociaż nie narzekałabym, gdyby tak się stało. 

By na nic nie zabrakło 

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości