| Witamy na Forum Wielotematycznym, Marzycielskim |
|---|
|
Załóż konto już dziś a na pewno nie pożałujesz! |

perscecutoria pisze:Tacy twardo stąpający po ziemi?
perscecutoria pisze:zycie bez marzeń jest trochę puste.

Ayashi pisze:Problem w tym że oni chcą takiego życia, albo zbyt się do niego przyzwyczaili aby cokolwiek zmianiać.

Ostatnio jeden chłopak narysował kota na szubienicy i mi dał tą karteczkę bo wie że lubię koty.
Niby nic w tym marzeniu nie ma śmiesznego, ale muszę uważać z kim rozmawiam na ten temat. 

Szczęśliwa pisze:I to jest najgorsze że tacy ludzie nie chcą aby im pomóc i do tego wyśmiewają się idei marzeń.. Według mnie to trochę nienormalne podejście do życia...

Nigdy nie spotkałam się z tym, by ktoś wyśmiał moje pragnienia i marzenia. I dobrze. Bo każdy jakieś tam marzenia ma, każdy czegoś pragnie, nie ważne czego, nie można się z tego śmiać. Bo i po co? Trzeba najpierw pomyśleć, zanim się zrobi. Wyśmiewając marzenia, możemy je zniszczyć. A marzenia, to jedna z najważniejszych rzeczy, dla których żyje człowiek. ?yjemy by się spełniać, żeby spełniać marzenia. Nie psujmy tego nikomu. Każdy chce żyć, chce kochać, marzyc...Więc dlaczego mamy to wszystko niszczyć, jednym, głupim, ironicznym uśmiechem?

![Kwadratowy :]](http://nasze-marzenia.eu/images/smilies/splash.gif)

Wróć do Marzenia w rzeczywistości
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości